4 ideje za savršenu malu kuhinju

Male kuhinje su mučile mnoge vlasnike kuća i stanova. Ali moderan dizajn je omogućio bolji život u malim prostorima. Ako ste i vi vlasnik male kuhinje, vreme je da “ne berete brigu”. Imamo 4 dizajna za vašu malu kuhinju.

Istaknuta u kontrastu

Kontrast tamnih kuhinjskih radnih površina ima upečatljiv efekat na unutrašnjost ove male kuhinje. Ukrašena je ormarićima sa sjajnim belim laminiranim vratima. Prostran kuhinjski sto olakšava rad onima koji dugo provode vreme u ovom prostoru.

Mala kuhinja izuzetnog stila

Dizajn u obliku slova U se pokazao veoma funkcionalnim u ovom prostoru. Uprkos maloj veličini, ova kuhinja je ukrašena drvenim podom, zidovi su dekorisani keramičkim pločicama i ugrađeni su ormarići.

Mala i jednostavna

Jednostavan dizajn ove male kuhinje je jedna od najboljih strana ovakvih kuhinja. Sa savršenim ormarićima i svetlom koje ispunjava prostor, jednostavno ova kuhinja postaje vesela. Ova mala kuhinja je napravljena u obliku slova L.

Kuhinja za mali prostor

Kuhinjska galanterija, kao viseći delovi i ormarići ovde dolazi do izražaja. Ako želite da povećate prostor za odlaganje posuđa, opredelićete se za ovakvu vrstu kuhinja.

Koji dizajn ovih malih kuhinja vam se najviše sviđa?

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *