Drvene rešetke za tuš kabine

Misteriozna Afrika ili daleki Sibir – U Vašem kupatilu!?

Kao da smo osuđeni na keramičke pločice! Na radnom mestu, u kupatilu – pločice. Na podu od prodavnice – pločice. U omiljenom kafiću, u kupatilu – pločice!

U Vašem kupatilu – drveni pod? Da, moguće je!

Drveni detalj može ostaviti iznenađujuće snažan utisak u tom mokrom okruženju.

Kako izabrati detalj? Kroz praktične savete promenićemo izgled i doživljaj Vašeg kupatila.

Detalj koji treba da odaberemo, pored toga, što treba da oplemeni životni prostor, treba da bude i praktičan. Ako postoji oblast koja najčešće zanemarena kada je preuređivanje kupatila u pitanju onda je to verovatno tuš kabina. Pogrešan pristup.

 

Zamislite da zakoračite na drveni pod u Vašoj tuš kabini. Drvo, kao materijal, van konkurencije je kada je potrebno uneti toplinu u prostor. Ukoliko se odlučite za neke od egzotičnih vrsta drveta kao što je Iroko, Ipe-Lapacho ili Tikovina, ta elegantna nadogradnja u potpunosti će promeniti osećaj pod nogama.

Drvena rešetka pružiće Vam poseban osećaj topline prilikom tuširanja u hladnim zimama. Ali doneti i sunčamo iskustvo nalik boravku na palubi jahte. Na kraju, osećaj kao da se nalazite u sauni ili japanskom kupatilu, gotovo da ima umirujući efekat.

Dobitna kombinacija za sve koji žele da promene dizajn ali i doživljaj po malo, dosadnog kupatila.

Ok, svida Vam se dizajn? Ali šta je tu zapravo praktično?

Ako odaberete da rešetka bude napravljena od Sibirskog Ariša budite sigurni da ste postigli odličan anti-bakteriološki efekat.
Protiv-klizna šara na drvetu će Vam pružiti osećaj stabilnosti u odnosu na klizave keramičke pločice. Napravljena montažno-demontažno, omogućiće Vam lako održavanje i rukovanje rešetkom.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *