Ideje za cvetne aranžmane u dnevnoj sobi

Šta čini da dom izgleda savršeno? Naravno dizajn enterijera! Dekoracija vašeg doma je jedna od najuzbudljivijih stvari koje morate uraditi kada se uselite u novi dom. Ono što morate je da obratite posebnu pažnju na dnevnu sobu. Zašto? Zato što je to deo doma koji će gosti prvo videti. Ako želite da ostavite savršen prvi utisak onda vaša dnevna soba mora izgledati udobno i čisto. Ovo neće učiniti da se vaši gosti osećaju prijatno nego i vi.

Cvetni aranžmani na stočiću u dnevnoj sobi

Šta je dnevna soba bez cveća? Svakom stočiću u dnevnoj sobi je potrebno cveće i vaša je dužnost da napravite savršenu cvetnu dekoraciju. Cveće za dnevnu sobu jednostavno mora da se uklopi savršeno i izgleda kao da baš tu pripada. Pogrešan izbor cveća može uništiti vašu dekoraciju dnevne sobe. Takođe pomaže ako znate šta koji cvet označava da bi lakše odabrali cveće koje najbolje ide uz vaš dizajn enterijera.

Zašto se odlučiti za belo cveće

Ako ste u nedoumici kojim cvećem ukrasiti vaš stočić u dnevnoj sobi, onda je najsigurniji izbor belo cveće.

Prelepo belo cveće je savršen izbor za svaku dekoraciju. Možete napraviti bezbroj kombinacija sa belim cvećem i lagano će se uklopiti u dizajn vaše dnevne sobe. Nije bitno da li koristite jedan cvet ili ceo buket, belo cveće osvetljava sobu odmah. I ne samo što će odmah osvetliti sobu, belo cveće može uneti i eleganciju u dekor vaše dnevne sobe. Jednostavne unose dozu čistoće kada god stavite vazu sa belim cvećem u sobu.

Vrste belog cveća za vaš stočić

Počećemo do božura. Ako želite da postignete jednostavan i uobičajen dekor belim cvećem onda je božur savršen za vas. Nije ni suviše mali ni suviše veliki tako da će se idealno uklopiti na svakom stočiću u dnevnoj sobi.

Zumbuli i ruže su najčešći izbor za dekoraciju dnevne sobe. Zašto? Zato što ih uvek možete naći u cvećarama i savršeno se uklapaju u svaki dekor. Ne samo da će ulepšati vašu dnevnu sobu, već će ona divno i mirisati.

Naravno, tu su i hortenzije. Cveće koje užasno malo, ali u dobrom smislu. Ukoliko želite da cveće izbija iz vaze na vašem stočiću, onda su hortenzije savršene za takav utisak. Jednostavno vas oduševe svojom slatkošću. Možete ih uvek upariti sa drugim cvećem i savršeno će se uklopiti.

Dekoracija stočića u dnevnoj sobi

Izabrali ste savršeno cveće, šta je sledeće? Naravno dekoracija. Ovo je vaše buduće umetničko delo i gosti će gledati u njega i diviti mu se. Ne morate se brinuti da li ste dovoljno vešti za aranžiranje cveća, ipak ne morate biti profesionalac da uredite svoj dom. Jednostavno i prelepo cveće je ono što vam je potrebno.

Lale

Bele lale u vazi. Lale su lepo cveće i u ovakvoj stvaraju iluziju velikog buketa lala na stočiću. A bele sveće dodaju šarm ovoj dekoraciji.

Rustični aranžman

Rustični cvetni i stoni aranžman je prilično zabavan i jedinstven stil dekoracije vaše dnevne sobe. Vaši gosti će biti oduševljeni.

Industrijski dizajn

Savršena kombinacija belog cveća i braon nameštaja za vašu dnevnu sobu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *