Ideje za uređenje malih terasa

Terasa je deo vašeg doma, koja proširuje vaš životni prostor napolje i mora biti udobna i relaksirajuća. Odlično mesto gde možete uraditi mnogo toga. Na terasi možete uživati u prvoj jutarnjoj kafi i svežem vazduhu, uživati u suncu, čitati knjigu, imati obrok… šta god se vama sviđa. Terasa je jedno praktično mesto koje uz pravu dekoraciju može biti pravi deo raja u vašem stanu.

Svi koji žive u zgradama obično imaju terase manjih dimenzija. Zbog ovoga dekoracije male terase može biti malo teža. Morate iskoristiti svu svoju kreativnost i naći rešenje koje će pametno iskoristiti ionako već mali prostor. Ali ne brinite zbog toga, ovde smo da vam damo nekoliko ideja kako da dekorišete vašu malu terasu.

Zelenilo i cveće daju osećaj topline i približavaju vas prirodi, tako da je ovo obavezan detalj u dekoraciji vaše terase. Ali umesto da ih stavite na pod, možete ih postaviti na zid ili okačiti na ogradu od terase. Na ovaj način sačuvaćete prostor za druge stvari.

Ako ima dovoljno mesta, možete dodati jednu ili dve manje stolice ili jednostavno staviti jastuke na pod.

Što se stola tiče, najbolje je da bude neki stočić na rasklapanje ili što se može okačiti na ogradu, tako da ga možete skloniti kad god vam nije potreban.

Ovo su neke jednostavne ideje koje možete odmah primeniti. Kako ste vi uredili vašu terasu? Želeli bi da čujemo vaše ideje na ovu temu. Možete ih ostaviti u komentarima ispod.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *