Kako urediti mala kupatila?

Mala kupatila mogu da izazovu haos u nečijem životu ako se svaki centimetar prostora ne iskoristi pametno. Može biti teško urediti mala kupatila a da nemate “pomoć prijatelja”. Naveli smo neke načine kako urediti mala kupatila, koji će vam doneti malo mira.

Razmišljate vertikalno

Vertikalno skladištenje je najbolje rešenje kada se bavite malim prostorima. Oni nude dovoljno prostora za skladištenje bez ometanja svakodnevnog rada. Dodajte plutajuće police koje su lake, efikasne i nude dovoljno prostora za skladištenje.

Tajno ogledalo

Postavite ogledalo u punoj veličini i sve potrepštine za kupatilo stavite u njega. Pametno je i u trendu. Dvostruka funkcionalnost ogledala odlična je za mala kupatila.

Ispod lavaboa

Iskoristite sav prostor ispod lavaboa. Postavite jednostavnu komodu ili kabinet, pošto je za one lepše potreban veći prostor. Tu možete držati sve što vam je potrebno za čišćenja kupatila i biće vam uvek nadomak ruke.

Merdevine za peškire

Merdevine za peškire je najnovija ideja. Štedi prostor i pogodne su za sve vaše peškire. Takođe, lako je osušiti peškire koji su poređani na ovaj način. Možete iskoristiti neke stare ili nekorišćene merdevine i vašem kupatilu dati novi izgled. A peškire složite u stilu!

Upotrebite korpe

Postavite korpe iza vrata od kupatila kako bi iskoristili najviše prostora. Možete ih okačiti i vertikalno na bilo koji zid. Odlična je ideja pošto nude dovoljnu količinu prostora za sve vaše potrebe. Naročito je pogodno za devojke.

Iznad vrata

Postavite neku staru policu iznad vrata od kupatila. Prostor iznad vrata je nesumnjivo najzapostavljeniji deo kupatila. Iskoristite pametno svaki prostor koji smatrate beskorisnim.

Ovi mali saveti će učiniti vaš život jednostavnim i pružiti dovoljno prostora za čuvanje u vašem kupatilu. Bićete iznenađeni koliko stvari može biti organizovano efikasno, a pri tom da se ne uplašite da ćete nešto poremetiti. Nikada ne podcenjujte moć malih kupatila; malo kreativno može učiniti čuda.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *