Pergola – savršen detalj za vaše dvorište

Zamislite da večeri provodite uz zalazak sunca, vaše omiljeno piće, savršenu panoramu i dobre prijatelje. Zvuči kao raj, zar ne? Imati dvorište, nebitno da li je malo ili veliko, dozvoljava nam da napravimo naš deo raja van našeg doma. To je mesto gde možemo da se opustimo i stvarno uživamo u životu. To je mesto koje zaslužuje posebno pažnju, zato što zaslužujete nešto specijalno kako bi uživali u malim stvarima.

Kako možete pretvoriti vaše dvorište u svoj mali raj? Odgovor je jednostavniji nego što možete pomisliti! Potrebni su vam nameštaj, biljke i pergola! Ne šalimo se – savršeno dizajniran pokriven prostor u dvorištu stvara “dnevnu sobu” napolju, mesto koje možete dokorisati i dizajnirati po vašem ukusu. U nastavku pogledajte neke od naših predloga!

 1. Minimalizam

Manje je više! Jednostavne linije, jaki stubovi čine ovu pergolu idealnim prostorom da doživite najbolje momente! Napravljena je za druženje sa porodicom i vašim prijateljima.

2. Romantično mesto

Odludajte u svet mašte – ova osvetljena pergola je savršeno mesto za beg tokom i najtoplijih letnjih noći.

3. Vaša lična kućica

Ova pergola kao iz bajke, engleskog stila. Pozovite porodicu i prijatelje u vašu kuću na drvetu iz detinjstva i uživajte u dugim druženjima.

4. Rustična pergola

Rustičan izgled je uvek savršen za vaše dvorište. Iskoristite crvene cigle i nelakirano drvo da bi postigli pravi efekat.

5. Tropska lepotica

Napravite tradicionalnu pergolu u vašem dvorištu i uživajte u vašem malom tropskom raju!

6. Pergole omogućavaju privatnost

Ovaj dizajn je ujedno i elegantan i privatan. Ograda oko pergole omogućava vam privatnost od dosadnih komšija, a može biti i kao ograda za vaše dvorište.

7. Seoski stil

Biljke puzavice i grožđe koje se uvija oko pergole daju ovoj pergoli prirodan izgled. Rustičan nameštaj samo upotpunjuje dizajn.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *