Zid od opeke

Da li imate zid od cigli u Vašem dom? Ako imate, siguran sam da su mnogi ljuborni na taj detalj!

Sa razlogom. Zid od cigle u bilo kojoj sobi Vašeg doma daće poseban karakter, sa toplom i očiglednom dobrodošlicom. Tekstura zidova od cigle, bilo da su u prirodnom tonu, ili obojene nekom od boja, mogu se koristiti za kreiranje različitih vrsta stilova koji variraju od seoskog do gradskog, savremenog. Zapravo, zid od cigle je savršena podloga za inudstrijski dizajn!

Zid od opeke u kombinaciji sa drvetom – dobitna kombinacija!

Bilo da na zid od cigle naslonite stare drvene merdevine ili želite da ga istakente nekakvim drvenim nameštajem, noćnim stočićem, policom za knjige na taj način postižete dinamičnu atmosferu u odnosu na monotone bele zidove.

Crno – beli kontrast!

Crno bela šema je klasična, i nikada ne može izaći iz mode, tako da ukoliko imate zid od sigle u Vašem domu, a želite da postignete moderan dizajn. Sve što treba da uradite je da cigle obojite u crno a zid pored u belo ili obrnuto. Ispisan školskom kredeom, Vaš omiljeni citat na crnom zidu će rezultirati inspirativan ali i sofisticiran, glamurozan efekat.

Rsveta kao savršem detalj!

Ukoliko želite moderan, minimalistički dizajn led rasveta oko zida sa ciglama će postiči upravo taj efekat.

Ukoliko ste veći fan industrijskog ili retro dizajna Edison rasveta je savršen saučesnik.

Na kraju, ukoliko nemate tu sreću da zid sa ciglicama izvorno bude Vašem u domu ili kancelariji. Uvek možete naći povoljnu ponudu “veštačkih gipsanih ciglica” ili pravu opeku sečenu na debljinu 2 cm, uz pravog majstora, možda čak i sami možete zauvek promeniti izgleda okruženja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja označena su *